Dagvoorzitterschap

Uw voorzitter
Koen Langenhuysen is een veelgevraagd voorzitter bij congressen en andere bijeenkomsten. Zo was hij vijf jaar lang dagvoorzitter én plenair spreker bij de Landelijke VGWM-dag en ook bij het arbocongres ‘OR Arbo’ in 2017 en 2018.

Ook was hij tweemaal voorzitter bij de Landelijke Preventiemedewerkersdag, bij kaderdagen van FNV, bij sectordagen in voeding en onderwijs en bij bijeenkomsten van Studium Generale van de Universiteit van Tilburg.

Hij is enthousiasmerend, goed ingewerkt in het dagthema, zoekt de interactie met het publiek, verzorgt interviews, kan goed improviseren en leidt ondertussen ook de dag vakkundig in goede banen.

————————————————————————————————

Uit de evaluatie van de Landelijke VGWM-dag 2009 (650 deelnemers):

Vraag:  “Hoe beoordeelt u de dagvoorzitter Koen Langenhuysen?”

Resultaat : “Alle deelnemers hebben Koen goed beoordeeld.”

  • 72,54% als goed
  • 27,46% als zeer goed

————————————————————————————————

Klik op de onderstaande link voor een kort filmpje van Koen Langenhuysen als voorzitter tijdens de Landelijke VGWM-dag van 2007. (In actie als voorzitter)

Koen Langenhuysen is ook in te schakelen voor:

  • actieve workshops  (recentelijk over: OR aan de slag met de RI&E, duurzaam gezond werk, de dynamische  RI&E,  nachtarbeid, arbocatalogus, ziekteverzuim, arbobeleid, hoe komt een OR tot arbosuccessen, ongewenst gedrag, werkdruk )
  • een ludiek intermezzo of afsluiting van uw bijeenkomst, die naadloos aansluit op de inhoud van de dag.