Reacties van OR-leden

Hoe beoordelen OR-leden de trainingen van Koen Langenhuysen?

“Koen heb ik ervaren als een fijne trainer, met verstand van zaken, goede voorbereiding, leuke /interessante interactieve oefeningen, ruimte voor eigen inbreng en hij hield iedereen de gehele dag bij de les. Ik heb er veel van opgestoken.”
Xochitl de Vries, OR Waterweg Wonen

“Koen is een prettige en kundige trainer die met gevoel voor humor en respect zijn trainingen verzorgt. Hij luistert naar wat er nodig is of gevraagd wordt en baseert de training hierop in samenspraak met ons als OR-leden. Het lesmateriaal is altijd keurig verzorgd, concreet en duidelijk. Net zoals zijn uitleg. Op deze manier worden de behandelde thema’s begrijpelijk.
Als afsluiting van de cursus verwerken we samen met Koen onze bevindingen in een brief of presentatie gericht aan de bestuurder. We gaan dus nooit met lege handen naar huis!”
Patrick Quadvlieg, OR Boston Scientific

“Koen is een prettige persoonlijkheid. Hij leeft zich in in de organisatie. Goede kennis van het onderwerp. Stelt zich tijdens de cursus flexibel op.”
Vera Smit-Groen, OR NRG

“Hij heeft kennis van zaken, speelt goed in op wat er in de organisatie leeft. Prettige cursusleider, maakt ook goede afspraken van tevoren.”
Astrid Moria, OR Behandelcentrum Heideheuvel

“Zeer toepasbaar en to the point.”
Marcel Hartenberg, Voorzitter OR Gemeente Nijmegen

Klik hier voor meer informatie over OR-cursussen van Fijn Werk